Stof til bådhynder samt ompolstring til fornuftige priser

Du er på udkig efter billigt stof til bådhynder. For dig er det vigtigt, at prisen er i orden. Så kan du være glad for, at du nu besøger vores hjemmeside. Mettes Hynder tilbyder nemlig stof til bådhynder og ompolstring til fornuftige priser.

Vores kunder anbefaler os altid, fordi vi kan lave skræddersyede hynder til din båd i dine præcise mål. Vi kan både sy, ombetrække og ompolstre dine hynder. Her på hjemmesiden kan du tage et nærmere kig på det stof til bådhynder, vi har på lager.

Mettes Hynder tilbyder stof til bådhynder, som er slidstærkt, vand -og smudsafvisende. Så når du bestiller hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten af vores produkter altid er i top. Vi udvælger vores leverandører med omhu. En vigtig forudsætning for at blive vores leverandør er den fine balance, der skal være mellem kvalitet og skarpe priser.

På den måde kan vi tilbyde dig som kunde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Ganske vist udfører vi opgaver inden for ompolstring og ombetrækning for vores kunder i Aalborg og resten af Nordjylland. Men du kan naturligvis bestille tekstiler hos os uanset hvor du bor i Danmark. Vi er altid glade for at tage imod din bestilling.

Bestil stof til bådhynder hos Mettes Hynder

Vi har fuld forståelse for, at din lyst-, sejl- eller motorbåd er meget mere end en hobby for dig. Der er tale om en livsstil, hvor vand, sollys og bølger spiller den største rolle. Derfor holder du altid din båd ved lige. Sikkerheden er selvfølgelig alfa og omega, men det indtryk, din gæster får, når de sejler med dig, har også stor betydning.

Din båd skal gerne afspejle din stil og smag. Du har mulighed for at sætte dit personlige præg, når du lade os ompolstre eller ombetrække dine hynder.

For os hos Mettes Hynder er det vigtigt, at du føler, at vi lytter til dine ønsker og forventninger. Vi ved, at dit projekt kræver, at vi er omhyggelige og grundige. Derfor holder vi os æstetikken og funktionaliteten for øje, når vi skal udføre det syarbejde, du bestiller hos os. Vi går til opgaven med stort engagement og stor respekt for din stil og smag. På den måde bliver arbejdet udført til perfektion.

Kontakt Mettes Hynder i dag på tlf.: 30 69 49 92 og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mette@metteshynder.dk