Polstring

Polstring af hynder til både

Når der skal laves nye hynder til båden er der mange valg som du skal igennem. Hos Mettes Hynder hjælper jeg dig igennem hele processen og alle dine valg med professionel rådgivning, der sikrer dig et flot resultat.

Du skal vælge om hynderne skal bruges indendørs eller udendørs. Dernæst skal der vælges kvaliteter, farve samt skum til dine hynder. Skal hynderne bruges til at ligge på eller sidde på? Valgene er mange, derfor foretrækker de fleste også at jeg i samarbejde med kunden vælger de rigtige kvaliteter og farver.

Intet er mere ærgerligt at have brugt penge på forkerte og ærgerlige valg. Derfor er det vigtigt, at de rigtige valg foretages. Farverne skal passe til bådens øvrige interiør. 

Ompolstring af møbler

Danmark er kendt for sine mange møbeldesignere. Gennem årene har danske møbeldesignere præget møbelbranchen. Mange af de skønne møbler har idag mange år på bagen. Deres betræk er slidt, men møblet er stadig unikt og smukt, derfor er en flot ny polstring ofte et perfekt valg og giver nyt liv til de gamle smukke designer møbler.

Hos Mettes Hynder har jeg stor erfaring i at ompolstre de fleste typer af møbler. Jeg benytter de rigtige stoffer og giver møblet ny skum. Derved bliver resultatet, som om den var en ny Wegner stol.

Desværre tror mange at det er voldsomt dyrt at få ompolstret en stol. Men mange af mine kunder bliver overrasket over, hvor billigt det er, at ompolstre en designer stol eller sofa. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om hvordan dine møbler kan ompolstres.

Polstring af dit næste projekt

Mettes Hynder klarer de fleste specialopgaver, der kan dækker over mange forskellige opgaver og ønsker. Eksempelvis har en kunde fået polstret stole med læderet fra en motorcykeljakke. En sjov og anderledes opgave, men med et fantastisk godt resultat, der passede perfekt til projektet.

Jeg har også polstret et sæde til en veteranmotorcykel, hvor det gamle sæde fik skiftet skum og læder. Det gav motorcyklen et nyt liv og visuelt et flot resultat.

Har du et sjovt og spændende projekt, så udfordre mig gerne. Jeg nyder at lave disse specielle opgaver, hvor det kræver lidt for at skabe det gode resultat.