Om Mette

Med fødderne solidt plantet i den nordjyske muld og et godt nordjysk sind - vil du opleve, at jeg altid gør mit bedste for at du som kunde får den bedste oplevelse.

Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten på materialerne og det resultat, som jeg leverer til dig. Jeg ved, at når jeg bruger lidt ekstra tid på en opgave, kan jeg med god samvittighed levere opgaven til kunden, der får glæde over resultatet, der holder i lang tid.

Du vil som kunde opleve en stor faglig stolthed fra min side, der sikrer dig, at dine hynder til båden, eller dine designermøbler er ompolstret med omhu og sans for detaljen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et godt råd uden, at det skal koste noget. Jeg glæder mig til at høre fra dig - kontakt mig gerne på Tlf.: 30 69 49 92 eller på metteshynder@gmail.com.