Ombetrækning af sofa og stole – Kvalitet til skarpe priser

Ombetrækning af sofa og stole er noget, vi hos Mettes Hynder gør meget ud af. Vi har stor fokus på kvaliteten af vores syarbejde og vi tilbyder vores serviceydelser til skarpe priser. Ud over ombetrækning af sofa og stole kan vi også ombetrække og polstre dine hynder, lænestole og sofaer.

Mettes Hynder er en professionel møbelpolstrer, hvor vi udfører syarbejde af høj kvalitet. Derfor er vi glade for, at du besøger vores hjemmeside. Her kan du nemlig læse mere om vores serviceydelser inden for ombetrækning og ompolstring.

Ombetrækning af stole og sofaer er en tidskrævende opgave. Det stiller også store krav med hensyn til præcision og godt håndværk. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvem der udfører den ombetrækning af sofa og stole, du efterspørger.

En del af processen indbefatter valg af stof og farver. Selvfølgelig er det dig, der i sidste ende bestemmer, når der skal tages stilling til stof og farver. Du kan dog regne med, at vi nok skal give dig det input og den sparring, du behøver for at træffe en fornuftig beslutning. Nogle af vores kunder henvender sig til os efter at have gjort op med sig selv, hvad for nogle ryghynder og syninger, de kunne tænke sig.

Der er endda nogle, der har lavet en skabelon. Det kan være meget brugbart, men det er heller ikke en forventning, vi har. Vi kan altid vejlede dig med udgangspunkt i din smag og dine ønsker.

Ombetrækning af sofa og stole? Mettes Hynder er det oplagte valg

Når man skal vælge et bestemt betræk, så har man stor frihed med hensyn til farve, mønster, kvalitet og design. Det kan dog virke lidt forvirrende for mange, især når de overvejer at ændre den stil eller det design, som møblerne har haft i mange år. Heldigvis er vi hos Mettes Hynder klare til at assistere dig med personlig rådgivning.

For os har det stor betydning, at du føler, at du bliver betjent på bedste vis. Det sørger vi for ved at fremme god kommunikation. Vi spørger altid ind til dine ønsker og forventninger. På den måde sikrer vi, at opgaven bliver udført til perfektion.

Kontakt Mettes Hynder i dag på tlf.: 30 69 49 92 og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mette@metteshynder.dk