Møbelpolstring Nordjylland – Vi ordner både nye og gamle møbler

Møbelpolstring Nordjylland - Vi ved lige præcis, hvordan du har det. Du har haft din kære sofa eller dine elskede stole i mange år. På trods af din omsorg og opmærksomhed er de begyndt at vise tegn på slitage. Tidens tand har sat sig sine spor. Hos Mettes Hynder kan vi give dine møbler nyt liv.

Vi tilbyder nemlig ompolstring og møbelpolstring i hele Nordjylland. Det glæder ikke mindst for Aalborg, Aabybro og alle nordjyske byer. Som din lokale møbelpolstrer venter vi på din henvendelse, så vi kan ordne dine nye og gamle møbler. Møbelpolstring i Nordjylland er noget, vi er stolte over at kunne tilbyde.

Mettes Hynder er mere end en almindelige systue. Fordi vi ordner møbelpolstring i Nordjylland for vores privat- og erhvervskunder, kan vi med sikkerhed løse alle typer af polstring for dig. Det gælder ikke mindst for designermøbler og antikke møbler.

Vi har fuld forståelse for, at dine møbler ikke bare er en investering, men også dyrebare dekorationsgenstande, som har stor følelsesmæssigt betydning for dig. Derfor går vi i dialog med dig og lytter til dine ønsker. Vi ved, at familiens historie og minder er blevet skabt, mens du og dine kære sad og hyggede. Det er noget, vi altid tager højde for, når vi skal varetage en opgave i forbindelse med møbelpolstring.

Møbelpolstring Nordjylland - Hos Mettes Hynder laver vi kvalitetsarbejde

Når vi siger, at vi tilbyder grundig møbelpolstring i hele Nordjylland, er det fordi vi altid udfører dine opgaver ved hjælp af godt håndværk. Vi er en erfaren og kvalitetsbevidst møbelpolstrer, der servicerer erhverv, private, arkitekter, inventarsnedkere og institutioner.

Vi er en seriøs og pålidelig samarbejdspartner inden for møbelpolstring. Vi går aldrig på kompromis med den høje kvalitet, der kendetegner vores glimrende håndværk.

I tidens løb har nøglen til vores succes været en effektiv dialog med vores kunder. Det vil altså sige, at når du henvender dig til os, kan du regne med, at vi lytter til dine ønsker og giver dig den sparring, du har brug for. Vores allerhøjeste mål er at udføre den polstring, du efterspørger, til perfektion.

Kontakt Mettes Hynder i dag på tlf.: 30 69 49 92 og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mette@metteshynder.dk