Møbelpolstrer Aalborg og Nordjylland – Omhu og kvalitet

Møbelpolstrer Aalborg og resten af Nordjylland - Ejer du et firma, hvis møbler trænger til ompolstring? Ser betrækkene på dine hynder slidte ud? Er polstringen i hynderne faldt sammen? Så kan du være glad for, at du er kommet ind på vores hjemmeside.

Mettes Hynder er en professionel møbelpolstrer i Aalborg, hvor vi udfører ompolstring af alle typer møbler. Uanset om det drejer sig om moderne møbler, klassiske designermøbler, arkitekttegnede møbler, antikke møbler eller stilmøbler. Som møbelpolstrer i Aalborg er vi altid klare til at hjælpe dig, så dine møbler genvinder deres oprindelige glans.

Når du henvender dig til os som erhvervskunde, så har du selvfølgelig stor frihed med hensyn til farve, mønster, kvalitet og design. Det er dog vigtigt at have i tanke, at erhvervsmøbler stiller større krav til slidstyrke på grund af den daglige slitage. Derfor er vi som møbelpolstrer i Aalborg meget opmærksomme på at rådgive dig, så du vælger stoffer, som er holdbare og tager sig godt ud.

Vi ved, at det kan være svært for dig at se slutresultatet for dit indre øje. Det er grunden til, at vi under hele forløbet hjælper dig med brugbar sparring. På den måde vælger du farver og mønster, der helt matcher firmaets eller institutionens image og profil. Det er det, du kan forvente af os som en kvalitetsbevidst møbelpolstrer i Aalborg. Vi bestræber os altid for at udføre dine opgaver med omhu og kvalitet.

Mettes Hynder – En professionel møbelpolstrer i Aalborg og Nordjylland

Når du kontakter os som privatkunde, så er det enorm vigtigt for os at vise, at vi respekterer den følelsesmæssige værdi, som dine møbler har for dig. Vi ved, at det har stor betydning for dig, at vi anerkender den lange historie, som dine møbler er en del af. Derfor lytter vi til dine ønsker og forventninger, når vi skal genoprette det oprindelige look, dine møbler havde.

Det samme gør sig gældende, når vi får lov at give dine møbler et nyt og mere tidssvarende look. Selvfølgelig er det dig, der træffer de svære beslutninger ud fra din stil og smag. Du kan dog også forvente, at vi nok skal guide dig under hele forløbet, så det stof og farvevalg, du foretrækker, også giver dine møblerne det unikke og personlige præg, du ønsker dig. Vi bryster os af at give vores kunder personlig rådgivning, der overgår deres forventninger.

Kontakt Mettes Hynder i dag på tlf.: 30 69 49 92 og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mette@metteshynder.dk