Systue Aalborg og resten af Vendsyssel

Systue Aalborg - Trænger dine hynder til en kærlig hånd? Er siddekomforten dalende hjemme hos dig? Så er det godt, at du overvejer at overlade dine syopgaver til os.

Mettes Hynder er en systue i Aalborg, hvor vi udfører professionelt syarbejde i forbindelse med nysyninger, ændringer, tilretninger, reparationer, vedligeholdelse og udsmykning. Vores privat- og erhvervskunder kommer ikke alene fra Aalborg, men også fra Aabybro, Brønderslev, Fjerritslev, Hjørring og andre steder i Nordjylland.

Vi er en systue i Aalborg, hvor vi stort set kan sy betræk til alt. Det kan være sig betræk til pallesofa, madras, tremmeseng eller hynder til havestole og både. Vi har specialiseret os i reparation af båd- og bilkalecher samt hynder til det maritime.

Som du kan se, arbejder vi også som møbelpolstrer og ”kalechesmed”. Det giver et fingerpeg om, den alsidighed, vi er kendt for. Som systue i Aalborg kan vi klare enhver opgave inden for syarbejde og ompolstring. Det gælder også for syopgaver med skæve mål eller udfordrende tekstiler og materialer.

For os er det vigtigt, at du som kunde oplever vores glimrende service. Vi lytter til dine ønsker og gøre dine forventninger til vores mål.

Mettes Hynder – En enestående systue i Aalborg

Vores systue i Aalborg betjener også en del kunder fra erhvervssektoren, som bestiller særløsninger. Vores tilpassede løsninger kan omfatte specielle materialer, målinger, størrelser eller ændringer.

Vi kan godt lide en god udfordring. Vi elsker at drøfte med vores kunder, hvordan vi bedst kan hjælpe dem. Det betyder altså, at vi altid er villige til at lytte til dig som kunde. Du kan dog også forvente brugbar sparring, som kan hjælpe dig til at få afklaret, hvordan vi bedst kan gribe dine syopgaver an.

For os er godt håndværk vores kendemærke. Vi tager aldrig let på de opgaver, vi tager imod. Vores tilgang bygger selvfølgelig på vores erfaring, men vi løser dine syopgaver med præcision og efter dine ønsker. Det er derfor, at vi lægger så meget vægt på god kommunikation og dialog med dig. På den måde sikrer vi, at din opgave bliver udført til perfektion.

Kontakt Mettes Hynder i dag på tlf.: 30 69 49 92 og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mette@metteshynder.dk