Skumgummi til hynder

Mangler du noget billigt koldskum eller skumgummi til hynder? Vil du købe skummet i metermål eller efter mål? Skal det være hårdt? Så kan du være glad for, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Mettes Hynder tilbyder skumgummi til hynder efter mål.

Vores skumgummi til hynder indeholder ikke skadelige kemikalier, fordi det er produceret efter høje standarder for produktsikkerhed. For os er det enorm vigtigt, at du får skumgummi til hynder, som er holdbart og har en god densitet.

Hvis du har et DIY-projekt, der går ud på at sy campinghynder, bådhynder, bænkhynder, sofahynder eller daybed hynder, så kan du bestille de nødvendige materialer her på hjemmesiden. Vi opfordrer dig til at tage et nærmere kig på det koldskum, vi har på lager. Det er væsentligt, at du gør dig klar, hvad der er formålet med skummet inden du bestiller det. På den måde undgår du at fejlbestille. Det siger sig selv, at det sparer dig tid og frustrationer.

Når du præcist ved, hvad du vil bestille, er det nemmere at købe dit skum i metermål. Nogle af vores kunder laver i forvejen en skabelon, og det giver dem et bedre overblik over, hvad det er de skal bestille. Er du i tvivl, så er du velkommen til at kontakte os. Vi er glade for at hjælpe vores kunder til at vælge de produkter, der bedst passer til deres projekter.

Bestil koldskum og skumgummi til hynder hos Mettes Hynder

Mettes Hynder er en meget alsidig systue. Vi har mange kompetencer og kan være behjælpelige i forbindelse med syarbejde, ompolstring og ombetrækning. Nogle af vores kernekompetencer omfatter bådhynder samt bil- og bådkaleche. Vi kan både sy nye hynder og kalecher for dig eller reparerer dem.

Her på vores hjemmeside kan du bestille et hav af tekstiler og materialer. Men hvis du har et krævende projekt, kan det være en god idé, at du benytter dig af vores serviceydelser. Som en professionel systue kan vi klare enhver opgave, der kræver godt håndværk, præcision og grundighed.

Kontakt Mettes Hynder i dag på tlf.: 30 69 49 92 og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mette@metteshynder.dk