Ompolstring af hynder og stole

Ombetrækning og ompolstring af hynder og stole er noget, vi hos Mettes Hynder har specialiseret os i. Når du nu efterspørger ombetrækning og ompolstring af hynder, er det nok, fordi dine hynder desværre er begyndt at vise tegn på slitage. Det er også forståeligt, når man tænker de mange timer, man sidder på ens hynder. Derfor tilbyder vi ompolstring af hynder, stole og sofaer.

Mettes Hynder er mere end en almindelig møbelpolstrer. Vi ompolstrer og ombetrækker alle dine hynder. Det gælder naturligvis både sæde og ryg. Vi er også en fremragende systue, hvor vi kan sy betræk til alt. Vi er tilmed eksperter i reparation af båd- og bilkaleche.

Har du en sportsvogn eller cabriolet, hvis kaleche trænger til en kærlig hånd, kan vi også være behjælpelige i den forbindelse. Vi har mange års erfaring med syarbejde og ompolstring. Hos Mettes Hynder er vi meget omstillingsparate og tager villigt imod udfordrende opgaver.

Vi tilpasser vores løsninger, så de opfylder vores kunders behov, uanset om det drejer sig om private eller erhverv.

Ompolstring af hynder, stole og sofaer? Mettes Hynder sidder inde med løsningen

Ombetrækning og ompolstring af hynder, stole og sofaer, er et krævende håndværk, der kalder på omhyggelighed og præcision. Man skal have fin sans for æstetik og detaljer, samtidig med at man som møbelpolstrer ikke mister hyndens ergonomiske egenskaber af syne.

Derfor er det enorm vigtigt, at du allierer dig med os, fordi vi har stor erfaring med alle de aspekter, der indgår i en vellykket ompolstring.

Noget andet der gør os til et glimrende valg, er vores tilgang til faget. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores syarbejde. Vores lange erfaring har lært os, at et godt stykke arbejde hænger uløseligt sammen med respekt for den historie, som et bestemt møbel er en del af. Vi ved, at dine møbler har stor affektionsværdi for dig.

Derfor er vi meget påpasselige, når vi anbefaler en bestemt løsning på baggrund af dine ønsker. Derudover er vi altid opmærksomme på din stil og smag. På den måde sikrer vi, at dine møbler stadig matcher det overordnede udtryk af din bolig.

Kontakt Mettes Hynder i dag på tlf.: 30 69 49 92 og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mette@metteshynder.dk