Møbelstof i gode kvaliteter til enhver pengepung

Har dine møbler mistet deres oprindelige glans? Kunne du tænke dig at ombetrække din sofa, lænestol eller spisestole? Vi er glade for, at du er kommet ind på vores hjemmeside. Nu har vi mulighed for at fortælle dig om det møbelstof, vi hos Mettes Hynder har på lager.

Hvis du skal bruge en metervare til polstring eller ombetrækning af dine møbler, så er Mettes Hynder det helt rigtige sted, hvor du kan bestille det møbelstof, du mangler. Det gælder uanset om det drejer sig om uld, velour, læder eller noget helt fjerde.

Hos os kan du bestille en bred vifte af materialer i forskellige farver og mønstre. Er det nogle smukke blomster eller et andet mønstret stof, du ønsker dig? Så er vi ret sikre på, at vi har det, du leder efter. Hos os kan du finde møbelstof i gode kvaliteter til enhver pengepung

Nogle af vores kunder efterspørger stof af mærket Kvadrat. Det skyldes nok, at Kvadrat er en af Europas førende producenter af møbelstof. Det er naturligvis en af de producenter, vi har valgt som leverandører på grund af den høje kvalitet, der kendetegner deres produkter.

Vi har håndplukket alle vores leverandører, fordi vi har som mål kun at tilbyde kvalitetsprodukter. Det er endnu et udtryk for vores kompromisløse bestræbelser for at yde fremragende serviceydelser hver gang. Mettes Hynder er også en alsidig systue, hvor vi syer, ombetrækker og ompolstrer alle typer møbler. Vi servicerer erhvervs og privatkunder. Vi har specialiseret os i produktion og reparation af bil- og bådkaleche. Bådhynder er også noget, vi har stor erfaring med.

Bestil dit møbelstof hos Mettes Hynder

Når det gælder sofaer, hynder og puder, så er det uundgåeligt, at de før eller siden begynder at vise tegn på slitage. Selvfølgelig er det ikke overraskende, når man tænker på den krævende daglige brug, de udsættes for. Heldigvis har du altid mulighed for at give dine møbler nyt liv ved at ompolstre eller ombetrække dem. Det siger sig selv, at der er en del overvejelser, du skal gøre dig.

Eksempelvis er du nødt til at tage stilling til, om du vil restaurere dine møbler, så de genvinder deres oprindelige look eller om du vil ændre deres stil ved at vælge andre farver eller mønstre. Hos Mettes Hynder er vi altid villige til at guide dig, så du vælger den rette løsning.

Kontakt Mettes Hynder i dag på tlf.: 30 69 49 92 og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mette@metteshynder.dk